Kjære "gamliser", les "Ytring" fra en ung bioingeniør

Fra redaksjonen

Kjære "gamliser", les "Ytring" fra en ung bioingeniør

"Sånn har vi alltid gjort det, blir vi unge alt for ofte avspist med av de eldre", skriver Ida Folvik Adem i Bioingeniørens flunkende nye spalte «Ytring».

Publisert

Endret

ADEM LURER PÅ hvorfor eldre bioingeniører så ofte er uvillige til endringer – selv om mye har forandret seg etter at de startet yrkeskarrieren. Et betimelig spørsmål fra en ung og ivrig spaltist.

MEN KJENNER DU som er 50+ deg igjen i beskrivelsen? Eller blir du provosert? Da bør du ta tastaturet fatt og få det ut! Eller er du kanskje selv ung og har meninger om saken? Kom med det!

"YTRING" er et forsøk på å få opp debattemperaturen i Bioingeniøren. Vi har invitert fem faste skribenter som skal bytte på å fylle den med meninger om dette og hint. Vi håper mange av dere responderer og følger opp med egne meninger!

VI HAR OGSÅ EN NY faglig spalte. I «Prøvesvaret», som den heter, setter vi søkelys på alle de uventede svarene som dukker opp på alle laboratorier fra tid til annen. Spesielt de som fører til ny erkjennelse og kunnskap. De vil vi ha!

TO NYE SPALTER er med andre ord nyttårsgaven vår. Vi håper de blir flittig lest og at de genererer nye artikler – fra dere!
GODT NYTT ÅR!

Les også:

Hvorfor så stille?

Pinlig taushet

Den som bryter tausheten fortjener støtte

Stikkord:

Tidsskriftet Bioingeniøren