To jobbskifter og en doktorgrad

Nytt om navn

To jobbskifter og en doktorgrad

Publisert

Endret

Gia Deyab, bioingeniør ved avdeling for medisinsk biokjemi i Sykehuset Innlandet, forsvarte 16. august sin doktorgradsavhandling.

Gia Deyab
Gia Deyab

Deyab har forsket på hva slags effekt antirevmatiske legemidler har på den såkalte endotelfunksjonen (blodårefunksjonen), nivåer av molekylet pentraxin 3 og selen hos pasienter med inflammatoriske leddsykdommer.

Aina Løhre har gått til en stilling som rådgiver i Stavanger kommunes nye avdeling for innovasjon og digitalisering. Løhre er bioingeniør og forlot Stavanger universitetssjukehus (SUS) etter 28 år. Ved SUS har hun blant annet vært avdelingssjef for Pasientreiser og vikarierende avdelingssjef ved Avdeling for immunologi og transfusjonsmedisin.

Aina Løhre
Aina Løhre

Ermira Deva har begynt i ny jobb som “digital sales representative” hos IT-leverandøren EVRY. Hun har de siste fire årene vært enhetsleder ved Enhet for histologi, Oslo universitetssykehus, Rikshospitalet.

Ermira Deva
Ermira Deva

Tips oss!

Ny jobb, nytt verv eller fullført doktorgrad? Vunnet en pris? Fått et stipend? I denne spalten vil vi fortelle om det. Men da trenger vi også innspill fra leserne. Tips oss: svein.a.liljebakk@nito.no