Ser du etter en ny medarbeider på laben? Da bør du annonsere på bioingenioren.no!

Illustrasjon: iStockphoto

Ser du etter en ny medarbeider på laben? Da bør du annonsere på bioingenioren.no!

Publisert

Endret

Bioingeniøren presenterer stillingsannonser på bladets nettside, i papirutgaven, i nyhetsbrev og på Facebook. I våre kanaler treffer du de over 7000 medlemmene av NITO Bioingeniørfaglig institutt (BFI). En stillingsannonse hos Bioingeniøren gir deg også sjansen til å nå de mange erfarne bioingeniørene som ikke er på aktiv jobbjakt - men som kan være akkurat den fagpersonen du leter etter.

Dette kan vi tilby på nett:

  • Stillingsannonse på www.bioingenioren.no/jobb koster kr. 5550,-
    Alle stillingsannonser blir lagt på facebooksiden vår. Annonsen vil nå et stort antall av våre 5 400 følgere, som kanskje også vil dele den videre.
  • Ingen tidsbegrensning: Annonsen ligger ute frem til søknadsfristen er passert, samme hvor lenge det er til.

For spørsmål eller bestilling av stillingsannonse på nett eller papir, send e-post til bioing@nito.no eller ring redaktør Svein A. Liljebakk: tlf: +47 905 22 107

Papirannonse + nett:

Alle som annonserer i Bioingeniørens papirutgave får gratis stillingsannonse på nett. Se utgivelsesplanen for materiellfrister og priser for papirannonser.

Stillingsannonse i Bioingeniørens nyhetsbrev:

Vi sender ut 15-17 nyhetsbrev per år. Cirka 7200 mottar disse e-postene, gjennomsnittlig åpningsrate er omtrent 50 prosent. Det er mulig å annonsere i nyhetsbrevet, kontakt oss på bioing@nito.no for pristilbud og krav til materiell.