Nye fjes i BFI

Ruby Lill Skogheim og Audun Larsen. Foto: Grete Hansen

Ruby Lill Skogheim og Audun Larsen. Foto: Grete Hansen

Folk

Nye fjes i BFI

Publisert

Endret

Ruby Lill Skogheim (57) er ansatt i et års vikariat som rådgiver BFI. Hun vikarierer for Vibeke Furuly som går ut i svangerskapspermisjon 1. april. Skogheim har permisjon fra stillingen som seksjonsleder ved blodbanken på Akershus universitetssykehus (Ahus). Tidligere har hun jobbet både på Rikshospitalet og på Fürst. I BFI skal hun være sekretær for de rådgivende utvalgene for medisinsk biokjemi (RUMBIO) og for immunologi og transfusjonsmedisin (RUFIT). Hun har dessuten allerede satt i gang med planleggingen av høstens lederdager som skal foregå i Bergen.  

- Jeg liker å organisere og arrangere, så lederdagene er en lystbetont oppgave som passer meg perfekt, sier Skogheim. 

Audun Larsen (46) begynte som vikar i BFI 12. november i fjor. Han er utdannet innen kommunikasjonsfag og har lang erfaring fra ulike kommunikasjonsstillinger. Han kommer fra en rådgiverstilling i Tekna, og skal i hovedsak jobbe med planlegging og gjennomføring av Bioingeniørkongressen 2019.  

- Jeg håper jeg treffer mange bioingeniører i Tromsø i mai. Det er en kjempemulighet for et faglig og sosialt avbrekk i hverdagen. Rammen er i hvert fall bra med et godt faglig program og vakre omgivelser, sier Larsen.

Stikkord:

BFI